Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om u op de hoogte te houden van acties en nieuwe mogelijkheden. Wij zullen uw gegevens niet aan andere verstrekken.

Onze e-shop respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Caremo Catering & Verhuur verzendt tevens nieuwsbrieven wanneer er nieuwe producten of aanbiedingen in ons assortiment zijn opgenomen. Wanneer u zich bij ons heeft aangemeld, dan zult u in ieder geval ook een nieuwsbrief ontvangen. Wanneer u dit niet wil, dan kunt u zich onderaan bij iedere nieuwsbrief afmelden. U zult dan geen nieuwsbrief meer ontvangen op het door u opgegeven email adres.