viewlogoca7tyoin

Info

Verhuur

U kunt bij ons vanaf elk bedrag bestellen en wij bezorgen uw bestelling bij de door u gewenste locatie. Bij het onderdeel catering wordt aan gegeven welke pakketten van de verhuur nodig zijn bij de door u bestelde buffetten, menu's of drank arrangementen.

Catering

Kijkt u bij uw bestelling goed vanaf hoeveel personen u de gewenste bestelling kan plaatsen. Indien u met minder bent, neem dan contact met ons op.

Transportkosten

Ter kennismaking rekenen wij tijdelijk € 9,50 per rit in de omgeving Den Haag,Zoetermeer,Voorburg en Delft.

Actie

In plaats van dure reclamecampagnes, willen wij een ieder die een nieuwe klant bezorgd een waardebon of cadeau-pakket aanbieden. De grote van het cadeau-pakket of de waardebon hangt af van de eerste bestelling van de aangemelde klant. Kijk bij actie bovenin de pagina voor verdere uitleg.

Actie afwas service

U kunt uw afwas afgespoeld inleveren in de daarvoor meegeleverde emmers en bakken en wij wassen deze voor u af. Het  tarief is 25 % van de huurwaarde.

Diensten

Bij diensten kunt u zien welke extra service wij u kunnen bieden.  .

Bestellen

Om online te kunnen bestellen, dient u minimaal vijf werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor uw feest of evenement de bestelling te plaatsen. Indien dit termijn niet haalbaar blijkt, neem dan contact op met nummer 070-3870202